Quantcast

Què va ser dels protagonistes de Top Gun 30 anys després

-

1
Top Gun (Tony Scott, 1986) és d'aquestes pelis imprescindibles que encara guardem gravada en V

Top Gun (Tony Scott, 1986) és d'aquestes pelis imprescindibles que encara guardem gravada en VHS amb la pestanyeta treta per evitar que ningú ens la esborrés. Ara ens tirem les mans al cap pensant que ja han passat 30 anys d'aquella mítica escena de Tom Cruise cabrejat en la seva moto i la posterior reconciliació amb Kelly McGillis sota les sensuals notes del Take my breath away de la inconfusible Berlin. Quins temps aquells! Ara ens dóna per repassar la vida dels actors tres dècades després i, excepte honroses excepcions, ens entren ganes de plorar. Tom Cruise: De tot l'elenc d'actors de Top Gun, Tom Cruise és el que ha tingut una trajectòria cinematogràfica més prolixa. El que es fiqués en el paper del protagonista Pete Mitchell 'Maverick', un talentós, guapíssim i temerari pilot avions de combat F-14 de l'Armada d'Estats Units, ha envellit, però, de la pitjor manera possible. L'última injecció de botox no ha passat desapercebuda en la seva última aparició pública en la cerimònia dels Oscars i la seva nova imatge inflada per l'àcid hialurònic ha estat molt comentada en xarxes socials. Quina necessitat hi havia, Tom? Del noi maco de 'Cocktail', 'Top Gun' o 'El color dels diners' … passem a veure a una maduresa més que acceptable en Missió Impossible, Minority Report o La guerra dels mons … i després això. Al final, com passa sempre, Tom Cruise, que fa anys protagonitzava les carpetes de les adolescents, ha quedat relegat al paper cuixé i es parla més d'ell per la seva relació amb Katie Holmes, la seva estranya afició per la Cienciologia o els seus cirurgies estètiques que pel actoràs que un dia va ser ( 'Nascut el quatre de juliol'). Creieu que ara es portaria de carrer a la noia de Top Gun? El dubtem, la veritat.

Atrás