Quantcast

Alt Urgell, 15 de març 2016: SUPORT PER EVITAR LES MORTS IMPUNES A LA CARRETERA

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha aprovat, aquest dilluns al vespre, la moció conjunta presentada per tots els grups per donar suport a la campanya engegada per Anna González a Change.org amb el títol: 'No más muertes impunes en la carretera' amb la que s'estan recollint firmes per fer una modificació de l'article 142 del Codi Penal que regula l'homicidi per imprudència.

La iniciativa vol aconseguir que tots els accidents en els que hi hagi una mort conseqüència d'una imprudència vagin a judici, independentment de si és greu, menys greu o lleu. També preveu fer-hi modificacions en el cas d'omissió de socors.

Des de l'Ajuntament, ara que el text s'ha aprovat es farà arribar a la Generalitat i al Congrés dels Diputats, així com als Departaments i Ministeris competents.

La campanya que impulsa Anna González tenia aquest dimarts a la tarda més de 65.400 signatures a change.org.

Parlen al vídeo: ANNA GONZÁLEZ, Promotora iniciativa modificació Codi Penal – ALBERT BATALLA, Alcalde de la Seu d'Urgell