Quantcast

La Cerdanya, 15 de març 2016: L'AUDIÈNCIA NACIONAL DEMANA INFORMACIÓ A LLÍVIA PEL 9N

L’Audiència Nacional ha demanat informació a l’ajuntament de Llívia relacionada amb la moció de suport del ple municipal a la resolució del 9 de novembre. Els Mossos d’Esquadra han fet arribar al consistori un requeriment judicial on es demana tota la document referent a aquesta moció, des d’una còpia de l’acta de celebració, el sentit de vot de cada regidor i, si existeix, la gravació de la sessió, celebrada el 23 de novembre. L’alcalde de la localitat, Elies Nova, s’ha mostrat tranquil i ha dit que no es farien enrere.

La resolució constata que el mandat democràtic obtingut a les eleccions del 27 de setembre del 2015, amb una majoria d’escons per a les forces independentistes, permeten al Parlament iniciar les bases d’un estat propi. S’espera que el requeriment de l’Audiència Nacional arribi en els propers dies a altres ajuntaments ceretans que també van aprovar per ple la moció de suport a aquesta resolució, tal com ha passat a altres comarques.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA