Quantcast

Alt Urgell, 14 de març 2016: MERCAT DE LES OPORTUNITATS A LA SEU

La Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell (UBSU) ha organtizat una vegada més el Mercat de les Oportunitats coincidint amb els festius d'obligat tancament de les botigues al Principat d'Andorra, que fora de Nadal i Cap d'Any són el 14 de març, Diada de la Constitució, i el 8 de setembre, Diada de Meritxell.

Aquests dos dies festius al país veí són aprofitats per molts andorrans i residents per sortir d'Andorra i visitar la Seu d'Urgell, per aquest motiu des de ja fa gairebé 15 anys es celebra a la capital urgellenca el Mercat de les Oportunitats, que enguany ha arribat a la seva 28ª edició.

Les botigues del carrer Major aprofiten per treure al carrer els seus productes amb preus especials aprofitant el final de la temporada de tardor-hivern.

Com ve sent habitual l'afluència més gran de visitants ha sigut cap al migdia, ja que a la tarda el temps, amb el cel tapat, ha deslluït una mica el Mercat de les Oportunitats.