Quantcast

Vídeo: Un treballador de Kellogg 's orina a la cinta de producció

Aquestes desagradables imatges estan donant molt que parlar, i no ens estranya gens ni mica. En elles es pot veure com 1 empleat de la companyia Kellogg 's orina sobre la cinta transportadora per la qual passen les caixes de cereals durant la cadena de producció.

Pel que sembla, el vídeo el va gravar i ho ha pujat a Youtube el propi empleat, a la planta d'envasat que Kellogg 's té en Memphis (Tennessee, Estats Units ). El succés va poder haver ocorregut en l'any 2014, però no ha sortit a la llum fins ara.

Tant Kellogg 's com l'Administració Nacional d'Aliments i Fàrmacs dels EUA han obert una investigació sobre els fets , per si hi hagués afectat als seus productes. "La qualitat del menjar és el més important per Kellogg 's" , han explicat des de la companyia.