Quantcast

Així ha canviat la nena pèl-roja de 'Titanic'

Gairebé 20 anys després de la seva estrena, 'Titanic' continua sent una de les pel·lícules més populars de Hollywood. Van ser molts els espectadors que van vibrar amb la història d'amor de Jack i Rose a la gran pantalla, i que gaudeixen ara amb cadascuna de les seves reposicions en televisió.

La popularitat del film dirigit per James Cameron ha fet que a la xarxa trobem una infinitat d'articles que recullen el canvi de les seves protagonistes, especialment centrant-se en Leonardo DiCaprio i Kate Winslet. No obstant això, són molt pocs els que han oblidat a l'entranyable nena pèl-roja que es quedava enamorada de Jack.

El personatge, secundari però molt reconegut pels espectadors, estava interpretat per Alex Owens-Sarno . En aquell temps tenia tan sols 9 anys, però ara ja supera els 27 . Això sí, la jove californiana no perd l'ocasió de compartir records del rodatge en el seu perfil d'Instagram, on trobem diverses imatges amb un joveníssim Leonardo DiCaprio.

A més, com s'observa en moltes altres publicacions, Alex ofereix als grans fans de 'Titanic' l'opció de comptar amb un record de la pel·lícula autografiat . Tan sols han de manar-li la postal o imatge que desitgen tenir dedicada i ella es la reenvia posteriorment.