Quantcast

Paula Vázquez, contra el masclisme de la televisió: "He d'aguantar que un oncle em toqui el cul?"

Paula Vázquez ha concedit entrevistes a diversos mitjans, entre ells la revista 'Què em dius' o 'La Vanguardia', com a imatge d'unes clíniques de fertilitat. Després de més de dos anys apartat de la petita pantalla i malgrat haver estat un dels seus rostres més coneguts, Paula Vázquez ha dubte que la tornin a trucar. En gran part pel machismoq que caracteritza al medi.

" Conec companyes que porten molts anys com a col·laboradores, amb un talent immens i no acaben de donar-los el recolzament per tenir el seu propi programa. Hi ha cadenes on han desaparegut les dones del prime time i late night. Tornem al patriarcat, s'ha acabat la crisi i hi ha feina per a ells i per a nosaltres no o bé n'hi ha però de mala qualitat o mal remunerat. Jo prefereixo quedar-me a casa ", explica a la Vanguardia.

a la revista 'què em dius' compta fins i tot alguna situació personal que frega l'assetjament. " M'he trobat en situacions en les que el meu company de treball m'ha donat una bufetada al cul. He d'aguantar que un oncle em toqui el cul? ¿Sóc d'ús i gaudi, per a l'ús i abús? ".

en tots dos casos comenta a més la polèmica foto en biquini que va ser portada de la revista Intouch i que tant la va perjudicar: en ella se la veia extremadament prima , amb un aspecte malaltís. Ja llavors va denunciar que es tractava d'una imatge manipulada per perjudicar-la. " Va coincidir perfectament que en aquestes dates jo sortia d'un lloc per voluntat pròpia, i això és una manera de que no et fitxin en un altre lloc: donant la imatge que estàs molt malalta, que és el que pretenien ".

I afegeix:" Sé que va ser un encàrrec perquè de la meva vida no poden treure cap drap brut: ni exmarit, ni fills, ni res. Només poden atacar amb el que jo negoci, que és la meva imatge. I va tenir unes conseqüències tremendes, com campanyes que van caure. En fi, però està superat ".

Amb una vida apartada de les càmeres Vázquez es confessa però feliç. Escull les campanyes en les que vol treballar i es dedica més a si mateixa: idiomes, meditació i descans.