Quantcast

La nova vida de Rafa Mora: més madur i enamorat

A tothom li arriba el moment de posar seny i sembla que ara li ha tocat el torn Arafa Mora. El tronista més canyer de 'Dones i Homes i Viceversa' ha donat un gir radical a la seva vida i sembla haver trobat la seva mitja taronja. Sí, Rafa Mora té núvia .

Lluny queda aquesta vida de bogeria, disbauxa i dones amb les que es feia fotos ensenyant la tauleta, ara ens regala imatges en què fa públic el seu amor per la seva nova noia.

Però, qui és aquesta jove que ha robat el cor del 'tete' de València? La jove en qüestió es diu Macarena Millán (almenys en les seves xarxes socials ) i de moment no hi ha molta informació sobre ella, però sí sabem que el seu amor no és una cosa passatgera, ja que fa diversos mesos coneixent-se i passant moments junts.

Alguns d'aquests han estat compartits en les xarxes socials, on els hem vist sopant, a la platja i fins a Sevilla. I és que la parella va acudir al bateig d'Ana, la filla de Kiko Rivera , el seu gran amic, i Irene Rosales .

Encara és aviat per que alguna cosa semblant passi en les vides de Rafa i Macarena, però de moment sembla que la seva relació va vent en popa.

# losguaposvistenmp & # 129300; & # 129300; < / p>