Quantcast

Belén Esteban imita al petit Nicolás i no té "ni idea d'on està Àlaba"

Les xarxes socials es van mofar del petit Nicolás després que no fos capaç de localitzar Austràlia en un mapa mundial correctament. ' Sálvame' va voler reptar a tots els seus col·laboradors a seguir els passos del suposat espia del CNI i posar a prova les seves coneixements geogràfics sobre les províncies espanyoles.

Amb una mica de reticència a fer el ridícul, Belén Esteban va assenyalar Àlaba al mapa, cosa que va ser impossible per a ella. "Ni idea d'on està" , assegurava la guanyadora de l'anterior edició de 'GH VIP'. La província es va il·luminar erròniament i va provocar que finalment pogués triar una altra de les 49 que tenia davant. Això sí, se'n va anar al sofà tan contenta després de no saber on es troba.

Aquesta mostra d'incultura dels col·laboradors de 'Sálvame' va quedar patent de nou amb Mila Ximénez, que va estar a punt de reubicar Zamora a Catalunya . Es va quedar sense temps però la intenció era aquesta. Gema López tampoc va ser capaç de localitzar a Sòria (avisar que la seva filla l'anava a matar per no saber-ho) i Kiko Matamoros, molt segur de si mateix, va fallar en assenyalar Almeria com si fos Múrcia, cosa que va provocar que Belén Esteban es burlés jocosament d'ell.

No tot van ser disgustos per a la parròquia de 'Sálvame', ja que Anabel Pantoja sí que va encertar en el repte que li van proposar des del programa. Va tenir molta sort ja que la direcció li va demanar que situés la província de València . I va trigar cinc segons! Menys és res …