Quantcast

Angelina Jolie nega el seu divorci amb Brad Pitt

Angelina Jolie i Brad Pitt segueixen casats . Malgrat que es va arribar a rumorejar que l'actor va tenir un petit affaire amb Selena Gómez en un lliurament de premis, l'actriu i directora ha confessat en una entrevista amb la revista 'Yo Dona' que la seva relació passa per un bon moment. "S'expliquen moltes tonteries, però Brad i jo estem en aquesta etapa fins i tot més units" , apunta.

L'actriu assegura que tenen clar que "no són la parella perfecta" però que aquesta definició és una mica impossible. Això no impedeix que la seva relació es trobi en un punt àlgid, més encara després de rodar la pel·lícula 'By the sigui'. "Volíem ser valents i provar. I al final sortim enfortits de l'experiència. Qualsevol projecte de marit i dona t'afecta , i més encara si t'obliga a examinar la teva pròpia relació" , concreta la protagonista de 'Malèfica' i 'Sr.y Sra. Smith'.

Davant les preguntes de la premsa sobre els seus possibles gelosia en la relació de Brad Pitt amb Selena Gómez, l'ambaixadora de l'ONU no ha volgut donar-li més importància. "No parlaré de coses que no tenen sentit", ha apuntat.

Per tant, els rumors de divorci són simplement això, rumors.