Quantcast

L'Arsenal arriba a Barcelona amb poques esperances de passar ronda

L'Arsenal d i Arsene Wenger h a arribat a la capital catalana amb escasses esperances de remuntar el dos a zero que li va endossar en l'anada el FCBarcelona. La possibilitat d'accedir als quarts de final de la Champions passen per dur a terme un partit perfecte i que el Barça tingui un mal dia.

Els anglesos van perdre aquest cap de setmana tota opció a la Cup en caure derrotad us per un equip modest de la Premier, el Watford que entrena Quique Sánchez Flores .

Wenger no ha revelat quina serà la tàctica de demà al Camp Nou però no hi ha dubte que l'objectiu de marcar almenys dos i no encaixar cap obligarà l'equip a obrir línies .

Una estratègia que li pot anar de perles a l'equip d i Luis Enrique que ja ha demostrat com les gasta jugant al contraatac.

El Barça sempre ha superat les eliminatòries amb l'Arsenal i el va guanyar en 2007 una final de Champion s per dos gols a 1 tot i començar perdent.

l'equip blaugrana , a més, està en el millor moment de la temporada. L'acumulació de minuts a les cames dels jugadors no ha impedit que demostrin estar en una forma creixent quan arriben els partits clau de la temporada.

El trident ofensiu ja ha marcat aquesta temporada 103 gols i Messi porta 23 gols superant , a hores d'ara en tres gols, el registre de la temporada 2012 quan va acabar un any natural amb 91 gols.

l'staff tècnic aplica les rotacions perquè els jugadors estiguin el més frescos possible en aquest mes de març i, sobretot, a l'abril i al maig quan es jugaran les eliminatòries crucials de quarts i semifinals a Champion es i, també, la final de la copa del Rei.

Luis Enrique confi a a guanyar aquest diumenge a Vila-real. Aquest resultat li permetria afrontar amb més flexibilitat els últims compromisos de Lliga. La diferència amb el Reial Madrid és de 12 punts mentre que són 8 els punts d'avantatge sobre el At de Madrid.

La plantilla està al complet, amb l'excepció del canari Sandro Ramírez, que estarà de baixa fins a finals del mes d'abril.

l'hispanobrasiler R afinha rebrà aquest cap de setmana l'alta mèdica després d'estar 6 mesos de baixa per una trencament de lligaments del seu genoll esquerre.