Quantcast

GHVIP: Crítiques al petit Nicolás per tocar-li el cul a Laura Camps

El petit Nicolás no para de liar a la casa de Gran Hermano VIP. Després de no ser capaç de situar Austràlia al mapa mundial (assenyalar Groenlàndia, a més de 15.000 quilòmetres de distància), Fran ha protagonitzat un incident que ha fet que els seus propis companys li hagin avisat que es li ha anat la mà (i mai millor dit).

en una de les festes en les que gaudien de la música del moment, Nicolau no ha dubtat a mostrar el seu costat més sensual i groller al costat de Laura Camps , guanyadora de 'GH 12', a la qual ha tocat el cul descaradament en diverses ocasions.

Laura no s'ha callat i se l'ha recriminat immediatament. "A mi respétame. Almenys demana perdó, no?" , li ha cridat, visiblement enfadada. Nicolau, més content del que és habitual, no s'ha excusat en cap moment i s'ha burlat de la seva companya, dient-li irònicament. "Perdó … perdonada", ha assenyalat el exagent del CNI.

No només Laura ha al·lucinat amb la seva reacció sinó que la resta de companys amb els quals conviuen tots dos a Guadalix han criticat la forma d'actuar del jove 'espia'. Les xarxes socials també han estat especialment dures amb Nicolás, a qui no li han passat ni un pel seu comportament tan poc respectuós amb Laura Camps.

Fatallll Nicolau tocant-li el cul, molt mal #DBT10GHVIP

& mdash; Álvaro Vargas (@ALVAROplanob) 13 març 2016

Ara resulta que sobarle el cul a una dona que està ballant no és assetjament sexual, segons els fans del Petit Nicolás. #GHVIPDirecto

& mdash; Dani Gaymer (@ Dani3po) 14 març 2016

La Totita renya a Fran per tocar-li el cul. & # 128544; & # 128544; & # 128544; #GHVIPDirecto pic.twitter.com/x8NLyTAMMe

& mdash; Faran Dulario (@farandulario_) 12 març 2016