Quantcast

Els enregistraments del PP de València deixen en evidència a Rita Barberá

Entre els documents inclosos en el sumari del cas Taula es troben algunes de gravacions de converses de membres del partit que deixen en evidència les pràctiques corruptes de l'organització i apunten directament a Rita Barberá. El diari El Mundo revela avui una conversa entre la regidora María José Alcón, l'esposa de l'ex vicealcalde de València, Alfonso Grau, i el seu fill, Vicente Burgos Alcón, en què explica com el partit li encarrega una operació per rentar diner negre.

" han fet un parany en el partit, que m'han donat 1.000 euros en dos bitllets de 500, diner negre ( .. .) I jo els havia de fer una transferència legal del meu compte, o sigui, per blanquejar diners anem, corrupció política total, però bé ", li explica. I afegeix: " Si com tu em vas dir una vegada i tens més raó que un sant, en aquest país l'únic que funciona és la corrupció ".

Durane un moment de la conversa seu fill li pregunta si els diners se l'ha donat Rita . " Mari Carmen (la gerent). Rita, sí ". Respon Alcón.

El jutge va imputar ahir directament el PP de València i ofreció a Rita Barberá la possibilitat de declarar voluntàriament per no haver d'elevar la causa al Suprem.