Quantcast

Els salaris més indignants de la televisió

-

1
Mentre tu t'estàs matant per arribar a final de mes després de treballar més de vuit hores seg

Mentre tu t'estàs matant per arribar a final de mes després de treballar més de vuit hores seguides, a altres en tenen prou amb aparèixer uns segons per la televisió, dient un parell de tonteries o concursant en algun reality que vegin milions de persones . Guanyen més que professors i metges, i alguns fins i tot superen el salari mensual del Rei Felipe VI . A qualsevol li pot indignar, però les xifres d'audiència hi són. L'ètica és una altra cosa. Sembla que el millor en aquesta vida és ficar-se a algun programa, però no … Advertim que aquesta llista et va a emprenyar molt. Moltíssim. El petit Nicolás Quan el cas del petit Nicolás va sortir a flotació el van il·lustrar amb una imatge en la qual apareixia en el besamans dels acabats de proclamar Reis d'Espanya, Felip i Letizia, encara que aleshores no era pràcticament ningú. Qui li havia de dir que en només un mes superaria el salari del Rei? Sí, com llegeixes. Francesc Nicolau Gómez Esglésies va prendre la decisió d'entrar a 'Gran Hermano VIP' i va imposar el seu elevat caixet, arribant-se a convertir en un dels millors pagats d'aquesta edició. Tant és així que es va començar embutxacant ús 4.000 al dia , un total de 120.000 al mes. Felip VI es va retallar la seva mensualitat el passat 2015, percebent un total de 19.517 euros. En resum: El petit Nicolás es porta en una setmana gairebé 10.000 euros més que el cap de l'Estat en un mes. Déu n'hi do. ??

Atrás