Quantcast

Ylenia vs. Samira: De l'amistat a l'odi

-

1
Quan en una de les edicions d' 'El debat', fa dues setmanes, Sandra Barneda va anunc

Quan en una de les edicions d' 'El debat', fa dues setmanes, Sandra Barneda va anunciar que entrarien nous candidats a la casa de GH VIP i va donar pistes sobre qui podien ser tots pensem de seguida en Samira. També ho va fer Ylenia, qui va trencar a plorar davant la sorpresa de tots … «Només dic que si entra aquesta tros de pocavergonya, jo aquí no vinc més. He tingut problemes legals amb ella. no vaig a compartir res amb ella … «, va dir al programa mentre intentava recompondre. A partir d'aquí Ylenia va encapçalar una guerra sense quarter per evitar que el seu rival entrés en GHVIP. Però, per què aquest odi? Què havia passat entre elles? Amigues i companyes de pis: La història es complica quan ens assabentem que la rossa màxima i Samira han estat molt bones amigues fins fa relativament poc. I no amigues qualsevol, sinó companyes de pis. Quan fa uns anys Ylenia va venir a viure a Madrid es va mudar a la casa de Samira. I ja se sap que la convivència no sempre és fàcil …

Atrás