Quantcast

Què és MSQRD i per què la voldràs tenir al teu mòbil

Qui és? Li reconeixes? La resposta més recurrent seria Leonardo DiCaprio , recent guanyador de l'Oscar a Millor Actor per la seva interpretació a 'El Renascut'. Però no, a l'altre costat de la càmera es troba una de les models més conegudes: Cara Delevingne.

Darrere d'aquest vídeo que va compartir la britànica en el seu perfil d'Instagram no hi ha una sessió de Photoshop. Cara Delevingne és, com molts altres famosos, una usuària més de MSQRD , l'aplicació més popular del moment.

Si ets el primer de la teva classe o treball en saber de la seva existència , només has de fer la prova i presumir de la teva última 'adquisició'. En la redacció de
va passar fa uns dies i pocs es van resistir a provar la seva cara en la fisonomia d'un altre company.

Aquesta és una de les funcions més cridaneres de MSQDR. La seva interfície és senzilla. Dues maneres (vídeo i fotografia) i diferents filtres per fer més animats els clàssics selfies. Tan sols són necessàries dues cares per deixar pas a les inevitables riallades.

la imatge pertany a la promoció de l'aplicació a iTunes -la App Store d' Apple -. Per ara tan sols els dispositius de la marca de la poma poden gaudir d'aquesta funció . Per això no resulta estrany que a Google Play -la botiga de Android- incideixin precisament en això: " Li falten algunes coses que he vist en Apple, tant de bo la s'actualitzin " o " com es queixa la gent, si tant volen la d'iPhone, que es comprin un i paguin per l'App ".

Tot i la resposta d'aquest usuari, ni en Android ni en Apple s'ha de pagar per la descàrrega de MSQDR. Les dues versions són gratuïtes , un detall molt important perquè es coli entre les aplicacions més populars en ambdues plataformes. Potser per això resulta més cridaner que les màscares artificials s'adapten a la perfecció al nostre rostre, cosa que també passa en bona part dels 'intercanvis' de cara. Uns pocs, per desgràcia, no tenen tanta sort.

El que sí és cert és que en iPhone compta amb 45 opcions diferent s, mentre que en els dispositius Android tan sols 13 d'elles estan actives . Pots ser Conchita Wurst, Obama o Hillary Clinton, però també un ós polar, un superheroi o un malvat de Hollywood.

Tot i les queixes d'alguns usuaris d'Android, l'aplicació compta amb una valoració de < strong> 4,4 sobre 5 a Google Play . Únicament 6.325 de més de 120.000 opinions li atorguen la puntuació més baixa, mentre que més de 83.000 es decanten per la més alta.

D'MASQUERADE TECHNOLOGIES A FACEBOOK

La repercussió de MSQRD és innegable. Les valoracions en els principals punts de descàrrega o la seva acceptació entre algunes de les cares més conegudes de Hollywood han passat a ser simples detalls sense importància des de fa uns dies.

A través d'un comunicat a la seva pàgina web, Eugene NEWGEN, CEO d'Masquerade Technologies, confirmava que l'aplicació ha estat adquirida per Facebook . D'aquesta manera, el gegant tecnològic segueix la seva estratègia de comprar -o almenys intentar aquelles aplicacions mòbils que bona part dels usuaris no es resisteixen a tenir en els seus dispositius. Ja va fer el mateix amb Instagram o WhatsApp.

SENSE NECESSITAT d'interactuar

Sembla evident que bona part de l'èxit de MSQRD radica que a tots o gairebé ens agrada fer el ximple i, si pot ser, a la intimitat que pot atorgar-nos un grup d'amics. Per fer-se un selfie amb la cara de Harry Potter -una altra de les varietats presents en la versió més recent- no cal compartir-ho en Facebook, Twitter o Instagram.

Després de cadascun dels 'trets', l'aplicació dóna l'opció de pujar-la immediatament a una d'aquestes tres xarxes socials, però no és una obligació. Si vols mostrar-li al món la teva nova imatge, pots fer-ho; però també pots guardar simplement en la memòria del teu telèfon i posteriorment, si és horrible, descartar-la.

Tot i la recent adquisició de Facebook, el comunicat de Masquerade Technologies assegurava que la seva aplicació continuarà funcionant de manera independent, encara que el seu equip ja treballa amb la xarxa social per "integrar la seva tecnologia". De moment, qualsevol informació en aquest sentit apunta a una mera especulació.