Quantcast

El CDI amb Luxemburg esdevé el tercer que entra en vigor

El conveni per evitar la doble imposició (CDI) que es va signar entre Andorra i Luxemburg el 2 de juny del 2014 ha entrat en vigor aquest 7 de març. Així, l'acord destinat a evitar les dobles imposicions i prevenir l'evasió i el frau fiscal és el tercer en entrar en vigor, després que l'1 de juliol ho fes el conveni entre Andorra i França, i el 26 de febrer el CDI amb Espanya, segons informa l'Executiu.

El Govern de Luxemburg ha comunicat a l'Ambaixada andorrana la recepció de la notificació sobre la finalització dels tràmits legislatius per a l'entrada en vigor del conveni. Així, tal com disposa el mateix acord, l'entrada en vigor del text té efecte el mateix dia de la recepció de la notificació, que va ser el 7 de març.

El CDI entre el Principat  i el Gran Ducat de Luxemburg es va signar el 2 de juny del 2014 entre el ministre andorrà de Finances, Jordi Cinca, i el seu homòleg luxemburguès, Pierre Gramegna. Posteriorment, el Consell General va ratificar el conveni el 3 de desembre del 2015.

El conveni es compon de 29 articles i reprèn, en gran part, les disposicions contingudes en el model de l'OCDE, i alhora inclou modificacions aportades per les dues parts contractants, Andorra i Luxemburg.