Quantcast

Alonso, molest per les informacions de la seva ruptura amb Lara Álvarez

Els rumors de casament han deixat pas als rumors de ruptura en tan sols unes setmanes. Aquest cap de setmana diversos mitjans de comunicació anunciaven que Fernando Alonso i Lara Álvarez haurien posat punt i final a la seva relació. Malgrat que tant el pilot com la periodista no s'han pronunciat al respecte, l'asturià sí que ha publicat un enigmàtic missatge que apunta cap a la premsa:

"Podria fins i tot entendre les ganes de generar notícies, però segueix sent sorprenent que coses fàcils i públiques no es contrastin ", assegurava Fernando Alonso en el seu perfil de Twitter.

Malgrat que no apunten cap destinatari concret, sembla evident que al pilot de McLaren no li han agradat especialment bé les informacions publicades durant les últimes hores.

Precisament aquest dilluns diversos mitjans anunciaven que Lara Álvarez i Fernando Alonso havien esborrat el rastre de la seva relació en els seus respectius perfils a les xarxes socials. No obstant això, sí es pot veure una imatge de la periodista en el compte de l'esportista a Instagram.

A la parcel·la professional, tots dos inicien nous camins pròximament. Mentre que el pilot s'enfrontarà aquest proper cap de setmana a la primera cita del Mundial de Fórmula 1 , Lara Álvarez arrencarà molt aviat una nova etapa a 'Supervivientes'.