Quantcast

El vent aixeca la faldilla d'una reportera mexicana que mostra les seves parts íntimes en ple directe

El vídeo de la reportera de la cadena mexicana Televisa, Vannessa Huppenkothen, intentant tapar les seves vergonyes, s'ha fet viral en les últimes hores. En plena connexió en directe des de Las Vegas, es veu com el seu vestit verd queda completament a mercè del vent, que una vegada i una altra s'obstina a deixar-li al descobert les seves parts íntimes.

El mal tràngol de la periodista , que està acompanyada per un altre reporter, es veu durant tota la connexió. Fins a tres vegades aconsegueix evitar que no se li pugi, però en un tremend descuit en el que ha de atusarse el pèl, el vent fa el seu paper i deixa al descobert la roba interior de la noia.

Com que no podia ser d'una altra manera, el vídeo, que no és actual, tot i que sí s'ha fet viral en les últimes hores, acumula més de sis milions de visionats.