Quantcast

Kiko Rivera li demana matrimoni a Irene Rosales

Kiko Rivera i Irene Rosales , han batejat al seu filla Ana aquest cap de setmana. El bateig va tenir lloc al barri sevillà de Triana aquest dissabte, i tot apunta que aquesta no és l'única celebració que viurà la feliç parella en els pròxims mesos. I és que, el fill d'Isabel Pantoja va aprofitar l'ocasió per demanar-li matrimoni a la seva nòvia, segons recull Vanitatis.

Kiko Rivera va voler aprofitar aquest dia tan assenyalat per a demanar-li a la mare de la seva filla que es casés amb ell, i pel que sembla el moment va ser d'allò més emotiu. Envoltat de familiars i amics, el Dj no va dubtar a agenollar-se davant la seva parella i, anell a la mà, demanar-li matrimoni . A més, mentre feia la petició, es van projectar les imatges més boniques de la parella en una pantalla gegant.

Sense cap dubte, aquest cap de setmana ha estat molt emocionant per Kiko Rivera, tant pel bateig de la petita Anna com pel seu compromís amb Irene Rosales. No obstant això, segur que ha trobat a faltar a molta gent important per a ell en aquests moments. I és que els seus germans, Cayetano i Francisco Rivera , es van perdre el bateig per compromisos professionals, tot i que la idea de Kiko és que ells fossin els padrins de la nena.

A més, Isabel Pantoja , que acaba d'obtenir la llibertat condicional, tampoc va acompanyar al seu fill en tot moment, ja que només va anar al convit.