Quantcast

Un regidor del PP assegura que Ada Colau hauria d'estar "netejant sòls"

Un regidor del Partit Popular a Palafolls ha incendiat les xarxes socials per un comentari masclista cap a l'alcaldessa de Barcelona, ??Ada Colau. En una entrevista per a 'Alerta Digital', Óscar Berman ha mantingut que, "en una societat seriosa", Colau "estaria netejant sòls i no d'alcaldessa de Barcelona" , amb tots els seus respectes a les "digníssimes netejadores ".

no content amb això, el regidor popular no ha dubtat a qualificar a la regent de l'Ajuntament de Barcelona com a " descerebrada plena d'odi i de fòbies salvatges " i demana al seu partit que "es planti com jo i digui que fins aquí hem arribat". Segons les seves declaracions al citat mitjà, "una part del poble espanyol està sent dominat per la pitjor gentussa que es podria imaginar fa anys" i "Ada Colau és el millor exemple".

Com era d'esperar, les seves declaracions no han passat desapercebudes en les xarxes socials. No obstant això, lluny de retractar-se, Óscar Berman ha utilitzat el seu compte de Twitter per assegurar que "està vist que l'esquerra ens pot insultar , desacreditar els catòlics, però quan un opina, està mal vist".

a més, en un altre tuit, el regidor del Partit Popular lamenta que "la gent només es queda amb el titular" i destaca que "la meva opinió és tan lliure com qualsevol".