Quantcast

Kate del Castillo, del Chapo Guzmán: "La seva mirada penetrant em travessava el crani"

El serial de la trobada entre el Chapo Guzmán , Sean Penn i Kate del Castell continua donant que parlar qual telenovel·la. La mateixa actriu ha explicat a la revista 'Procés' com el va conèixer i quines van ser les primeres impressions que li va donar el narcotraficant amb un relat una mica 'ardent'.

La 'reina del sur' va tenir un "mini-infart" quan li van dir que volia conèixer-la perquè l'admirava, confiava plenament en ella i perquè li havia agradat el seu treball en la sèrie de la novel·la de Pérez-Reverte.

"No vaig poder treure la meva mirada de l'home que s'havia escapat per segon cop d'un penal de màxima seguretat. Ell em va prendre del braç. El cor em bategava a una velocitat que no sabia que era possible. Ell em veia amb aquesta mirada penetrant que em travessava el crani. Potser la meva veu estava ferma, però tot dins meu tremolava, em sentia un no-res. la seva mirada, que no m'havia tret de sobre, es va clavar encara més en la meva ", compta del Castell .

El polèmic trobada entre els dos actors i el Chapo se segueix investigant per conèixer si va traspassar els límits de la legalitat.