Quantcast

Pedro J. Ramírez, causant del malestar entre Bertín Osborne i TVE

Molt s'ha parlat en les últimes setmanes de les causes de la sortida de Bertín Osborne de la televisió pública. El presentador d '' A la teva oa la meva ' va arribar a un acord amb TVE pel qual es gravarien 18 programes del format, però l'acord va quedar en paper mullat després que la productora, Proamagna, decidís no renovar amb la cadena pública.

L'últim que se sap, és que Pedro J. Ramírez podria haver estat el detonant de la marxa d'Osborne . El director d' 'El Espanyol' ha explicat que el seu programa "es va gravar el passat 15 de febrer i encara no s'ha emès" . A més, ha afegit que el que s'emet aquesta setmana es va gravar una setmana després.

Tot i que el programa el protagonitza Agatha Ruiz de la Prada, hi ha un moment en què Pedro J. Ramírez intervé. La seva sortida d'El Mundo i una anàlisi de la situació política del país haurien incomodat TVE. "Si tu ets un adversari d'un Govern que controla els mitjans de comunicació no et tracten com un adversari sinó com un enemic".

Pedro J. remata dient que no li estranyaria que emetin el programa el proper dimecres Sant "per tenir la menor audiència possible".

No obstant això, cal afegir un altre detall a aquest culebró i és la mala situació econòmica de Bertín . El cantant assegurava a 'La Otra Crónica' que va demanar més diners a TVE per renovar el seu programa. A més, ha assenyalat que ja havia pagat "prop de quatre milions d'euros" i que "en els pròxims dies faré efectiu els diners que em falta perquè em aixequin l'embargament" .