Quantcast

Mor una nena de dos anys després de menjar un bitxo

Una nena de dos anys ha mort a Nova Delhi (Índia) després menjar un bitxo de forma accidental, tot i haver rebut assistència mèdica.

La petita va ser trasllada immediatament a un hospital, però l'aliment ja li havia causat danys. Tot i que els metges van intentar reanimar-la, a les 24 hores d'ingerir el xili la nena va morir.

Un cop realitzada l'autòpsia, es va diagnosticar que la menor havia mort a causa de uns vòmits violents i molt continuats, provocats pel picant, que va acabar omplint el seu tracte respiratori de fluids gàstrics , segons publicava India.com .

els metges han explicat als mitjans de comunicació del país que aquest tipus de problema, la aspiració de fluids gàstrics cap als pulmons , és molt comú, encara que normalment se supera mitjançant el reflex de la tos.