Quantcast

Mila Ximénez guanyarà 30.000 euros a la setmana a 'Supervivientes'

Mila Ximénez serà una de les concursants de la nova edició de 'Supervivientes', a Telecinco. Així ho va revelar la periodista a Sálvame Deluxe. Malgrat els seus anys, a l'veterana col·laboradora de 'Sálvame' no sembla tenir por de les penúries que l'esperen a l'illa.

"Crec que Supervivents em pot ajudar molt tot i que és un reality complicat . fa molt de temps fent el mateix i crec que em mereixo viure una aventura ", va explicar.

És clar que compta amb una altra motivació de primer ordre: el diners .

la revista Digues-me ha revelat la quantitat que cobrarà per cada setmana d'estada al reality: prop de 30.000 euros . És a dir, si aguanta tot just dos setmana hi haurà cobrat més que un metge espanyol en tot l'any (el salari mitjà d'un metge al nostre país està en una mica menys de 60.000 euros).

L'oferta és tan interessant que, segons aquesta publicació, Mila Ximénez estaria pensant en jubilar-se definitivament de la televisió si aconsegueix romandre prou en el concurs.

el que sembla clar és que serà la millor pagada d'una edició en al que ja està també confirmada la participació de Cristian (MyHyV), i Mari Carmen (Qui vol casar-se amb el meu fill ?) , tots dos guanyadors de 'Passaport a l'illa'. Es rumoreja també amb la possible participació de Ylenia, Suso, Kiko Matamoros i Makoke. ¿S'han de decidir al final?