Quantcast

Les dietes més efectives segons la teva edat

-

1
Als 20 L'alimentació és una cosa fonamental en la infància i l'adolescència, per a un

Als 20 L'alimentació és una cosa fonamental en la infància i l'adolescència, per a un correcte desenvolupament. No obstant això, segons apunten els experts, els 20 són l'època perfecta per adquirir uns correctes hàbits alimentaris, que ens acompanyin ja la resta de la nostra vida. Per descomptat, aquesta és una època en què la manca de temps i l'agitada vida social faci que acabem caient en uns hàbits desordenats i prenguem menjars molt poc saludables, el que pot fer que agafem alguns quilos de més. Per portar una dieta equilibrada i completa a aquesta edat, el nostre cos necessita una bona dosi de minerals i de proteïnes, perquè la nostra massa muscular es desenvolupi el més enfortida possible. El peix, la fruita, les verdures, les carns vermelles i els llegums són aliments imprescindibles en qualsevol dieta per a les persones en aquesta edat, segons els experts. A més, durant aquesta dècada les nostres necessitats de calci s'incrementen , però és aconsellable prendre lactis desnatats.

Atrás