Quantcast

Detingut el hacker que va piratejar els comptes de Hiba Abouk i altres famoses

La protagonista de 'El Príncep' i altres actrius i famoses del nostre país ja poden respirar tranquil·les. Hi va Abouk va denunciar el passat mes de novembre la intrusió d'un pirata informàtic en els seus comptes d'Internet. Al costat d'ella, Paula Prendes i Cristina Alarcón van alertar que es tractava d'alguna cosa massiu . Doncs bé, el presumpte responsable d'aquests delictes ja es troba sota disposició judicial.

A l'home, que té antecedents per fets similars amb gent del món de la moda, se li han intervingut en el registre a casa diversos dispositius que estan sent analitzats per veure si contenen material privat de les actrius,.

l'arrestat, informa la policia en un comunicat, usava gestes o programes maliciosos que adquiria a la xarxa per apropiar-se de les claus i d'informació de conegudes professionals del món del cinema i la televisió. Un cop suplantava la identitat de les seves víctimes, es feia passar per elles per enganyar a alguns dels seus contactes famosos i aconseguir les seves claus.

Hiba Abouk VA DONAR L'ALARMA

la investigació va començar el novembre passat, quan l'actriu Hiba Abouk, que va participar en la sèrie televisiva de 'el Príncep', va denunciar que havien accedit als seus comptes d'internet i va advertir als agents que podien existir altres companyes de professió afectades pels mateixos fets. Al costat d'ella, Paula Prendes i Cristina Alarcón també van alertar als seus seguidors que estaven sent víctimes del hackeig massiu .

Els policies especialitzats en ciberdelictes van confirmar que el pirata informàtic es ficava en dispositius electrònics i comptes de xarxes socials alienes sense autorització, amb la intenció d'apoderar d'informació personal i confidencial dels seus propietaris, que e n tots els casos eren personatges públics molt conegut s del món del cinema i l'espectacle .

per aconseguir aquesta informació, manava un missatge de c Orreo electrònic a un personatge famós amb un enllaç maliciós fent-se passar pel servei tècnic del dispositiu electrònic de la víctima, alertant de una compra que presumptament havia realitzat i que havia d'acceptar o cancel·lar.

en el registre practicat en el domicili del detingut es van localitzar indicis que relacionen directament a aquest individu amb les actrius perjudicades. Així mateix, es van intervenir diversos dispositius informàtics que estan sent analitzats per si tinguessin emmagatzemat material de caràcter personal pertanyent a les víctimes.