Quantcast

GHVIP: Carlos Lozano preocupat per si la seva noia l'ha enganyat fora de la casa

Així és GHVIP es necessita molt poc per filar una història amb el qual fer les delícies dels incondicionals. Les primeres hores de Laura Camps a la casa acompanyada de Dani Santos, no han estat reveladores. Més aviat, han confirmat altres que d'alguna manera tothom coneixia.

Els dos joves estan en la seva salsa i es nota que tenen ja un màster en platós. Laura Camps i Dani Santos semblen estar totalment integrats a la casa de Guadalix, i la guanyadora de 'GH 12' ja ha cridat a les portes de Rappel per despullar la seva personalitat, si és que encara no ho havia fet. El vident ha fet fora les cartes a la seva nova companya de concurs, i li ha revelat la veritat. Com Escarlata O'Hara, mai passarà necessitat. "En una casa on hi ha una capricorn mai s'està sense un duro" , li ha dit el vident sobre el seu signe del zodíac.

"La capricorn se sap buscar els fesols, per a ella i per als seus. A vegades, sou molt pesades perquè esteu molt pendents de que tothom faci el que dieu" , ha sentenciat el vident, en to misteriós. I continuava deixant anar perles, mentre llegia amb cara de pòquer les cartes del futur: "Ets la clau de casa teva i el teu destí. Estàs tan acostumada a ser la que t'han consentit tantes coses, que sembla que el teu pare ha estat d'un caràcter més tancat perquè tu has aconseguit fer el que volies amb ell ". I què feia la Laura mentre? El seu paper. Assentir amb cara de que davant seu es descobrien vells arcans del món.

Per la seva banda, Dani Santos ha volgut fixar postures sobre la núvia de Carlos Lozano a un gest que no sabem com es prendrà l'expresentador, que estava present mentre tot es ordia. Què va passar? Per integrar-se en el corrent mes fort a la casa, el noi va compartir una conversa de nois sobre la núvia de Carlos Lozano. A sobre de la taula, un assumpte una mica desagradable. Estarà sent fidel al presentador que es va mostrar molt interessat en l'assumpte mentre feia partícips als altres?

Dani volia la seva quota de protagonisme, i és que no en va, ell acaba d'entrar cipo notícies fresques de l'exterior: "Per les entrevistes que ha donat sembla ser una noia fidel ", va dir el nou concursant. "Feia deu anys que no coneixia a algú així" , deia Lozano.

Per la seva banda, Fran Nicolau, molt preocupat per l'actualitat política, ha volgut sap r "el que de veritat m'importa. Quan surti , Rajoy és president? ". El nou inquilí, guardant un misteri que com tothom sap pot desnivell el concurs va contestar: "No dono informació de l'exterior" . I aquesta va ser l'única resposta que ha obtingut del seu company.