Quantcast

L'estranya criatura trobada a la costa de Mèxic que sorprèn a tothom

En la descripció del vídeo pujat a Facebook, les autoritats assenyalen que la troballa es va fer a la platja de Bonfil , que es troba a Punta Diamant, una luxosa zona turística d'Acapulco.

L'enorme criatura que apareix en les imatges d'aquest vídeo té més de quatre metres de llarg i segons es pot veure, la seva anatomia sembla correspondre a la d'un mol·lusc cefalòpode, pel que < strong> es creu que es tractaria d'un calamar gegant. "Desconeixem quin tipus d'animal sigui però el que sí és que no fa olor lleig ni té olors fètids, però sí que té més de quatre metres de llarg aquest exemplar i està a l'altura de la Platja Bonfil" < / em>, ha assenyalat Sabás de la Rosa Camacho, coordinador del cos de Protecció Civil i Bombers locals segons va recollir el medi mexicà Alternatiu.

el vídeo va ser compartit a Facebook el dia 9 de març i fins ara ha estat reproduït en 161.624 ocasions i milers de "m'agrada" .