Quantcast

Intenta tirar a Donald Trump de l'escenari en ple discurs

El discurs del candidat caldea els ànims de molta gent. Malgrat que el que ha passat a Ohio no tingui justificar'pon possible. Però Trump i els seus atacs contra els sentiments ètnics d'hispans i negres i la seva intenció de deportar 11 milions d'indocumentats ha incendiat a gran part dels ciutadans. I a Ohio les coses s'han precipitat. Allà els intents per boicotejar al candidat han continuat. Un detractor de Trump gairebé el tira del faristol quan ha intentat arribar fins a ell, però els seus guardaespatlles ho han impedit.

Un acte de campanya de Donald Trump, precandidat republicà a la presidència dels Estats Units , va donar un gir inesperat a la ciutat de Vandalia, Ohio, quan una persona hauria intentat pujar a l'escenari per atacar .

Trump estava donant el seu discurs quan agents de seguretat van córrer a protegir- d'un activista que va saltar la tanca de seguretat i va córrer a la part del darrere de l'escenari per, suposadament, llançar-li alguna cosa per l'esquena al magnat .

Una filmació de l'incident mostra com < strong> Trump, de sobte, es fa a un costat espantat provocant gairebé la caiguda del seu faristol i quatre membres de serveis secrets l'envolten mentre altres custodis es porten detingut l'agressor. Davant aquesta situació, el públic i el mateix magnat van quedar en estat de xoc.

Però, a més, el vídeo revela un detall que va passar desapercebut per molts mitjans locals: en el mateix instant que el magnat interromp la seva al·locució , es pot veure que una de les persones entre el públic trenca, a manera de protesta, un cartell de la campanya de l'aspirant republicà.