Quantcast

Cintura estrena 'A peu de carrer' per plantar cara de dilluns

Cintura torna a tenir programa a Cuatro. L'espai 'A peu de carrer' arriba a la cadena aquest dilluns en prime time com a relleu de 'Un príncep per a tres princeses', que va viure la passada setmana el desenllaç del seu conte.

d'aquesta manera, l'estrena del nou format del periodista competirà en el prime time de dilluns amb les ofertes de ficció de La 1 amb 'el Ministeri de l'Temps' i Telecinco amb 'Xiringuito de Pepe', i amb cinema en les cadenes de Atresmedia.

en el seu nou programa per a Cuatro Jesús Cintora tractarà temes d'actualitat en primera persona . I de què anirà l'estrena? El primer lliurament de l'espai es referirà a l'economia submergida, i en els pròxims tractarà el cas Nóos, "Espanya en venda", els deures dels nens i les pensions, entre d'altres.

Cintura ha explicat que " presentem aquest espai amb la humilitat de fer un programa periodístic" , explicant que "ho fem amb la intenció d'aportar alguna cosa amb dosis de novetat. No busca reformular la TV, però volem aportar alguna cosa. Està en la forma de treballar que m'ha agradat fer en la meva trajectòria ".

El periodista ha afegit que " la intenció és fer un periodisme molt sincer, el que he intentat fer tota la meva vida. No és gens pretensiós ". "No sé si farem molta audiència, però sé que donarem informació" , ha tancat.