Quantcast

El Barcelona atropella (6-0) a un Getafe desarborat

Els pupils de Luis Enrique van tenir prou amb un complet primer temps per deixar el partit sentenciat amb els gols de Juan Rodríguez, en pròpia porta, Munir, Neymar da Silva i Leo Messi, que va acabar el trobada amb un recital d'assistències (3).

Conscient potser de la superioritat del seu equip, Luis Enrique va apostar, de nou, per les rotacions. Aquest cop s orprendió deixant a Luis Suárez a la banqueta . En el seu lloc va jugar Munir, que va acompanyar a les altres dues puntes del trident: Messi i Neymar da Silva.

El pla li va sortir bé a l'asturià. Va ajudar el partit pla d'un impersonal Getafe ple de baixes, la resistència va durar el que va trigar el Barcelona, ??lluny de la seva versió piconadora, a anotar el primer gol (min.9).

< p> va ser en la primera arribada amb cara i ulls dels blaugrana. Va rebre Messi a la mitja punta, va habilitar a Alba a l'esquerra, que va filtrar un centre que va rebotar al peu de Juan Rodríguez a l'interior de l'àrea, que va superar a un venut Guaita.

Gairebé sense voler-ho, el Barça s'avançava en el marcador i encarava el partit . El segon va poder arribar just dos minuts després amb un penal infantil del Getafe sobre Neymar.

Messi va ser l'encarregat de disparar-, però el va llançar malament i Guaita va encertar les seves intencions en la vuitena pena màxima fallada per als blaugrana en el que va de Lliga.

l'error, però, va despertar als locals, que van sentenciar el partit en uns 25 minuts restants en els quals no van tenir pietat d'un Getafe sense ambició en atac -cero trets en el primer temps- i certa passivitat en defensa.

Munir anotava el segon (min.20) després d'una combinació màgica entre Iniesta i Messi. L'argentí no va encertar a l'interior de l'àrea i el que semblava un tret va acabar amb un gol de cap del davanter madrileny.

A mig gas, la màquina blaugrana anotaria dos gols més abans del descans < / strong> que podrien haver estat tres, però el travesser i Guaita van evitar el tant de Piqué.

No va perdonar, en canvi, Neymar en el minut 32 que, després dels seus dies de desconnexió al Brasil, transformava el tercer després d'una altra assistència vertiginosa de Messi. El brasiler va definir amb l'interior del peu dret en un mà a mà amb un Guaita desbordat.

No podia acabar el primer temps sense el gol de Messi (min.41). L'argentí es va lluir amb una retallada estratosfèric a la frontal per superar a Juan Rodríguez i amb l'esquerra va impactar un xut sec que el porter visitant no va poder desviar.

Es rescabalava el de Rosario de la seva penal fallat, encara que < strong> el seu festival no cessaria en un segon temps en el qual el Getafe no es va despertar del seu malson.

el '10', avui més mitjapunta que mai, va tornar a enfundar-se el vestit de assistent perquè Neymar anotés a plaer el cinquè gol (min 53).

Conscient que la seva Lliga és una altra, Escribá va donar descans a Pedro León ja Scepovic. Van entrar en el seu lloc Víctor Ruiz i Moi Gómez, que tampoc van poder frenar la sagnia.

és cert que no va tenir sort el Getafe al sisè gol blaugrana, obra de Arda Turan. El turc es va aprofitar de dos rebots de Munir i Piqué a la sortida d'un córner per transformar un tant acrobàtic amb una rematada d'esquena a la porteria.

Va ??aprofitar el tant per introduir rotacions Luis Enrique, pensant en els tres pròxims partits: Arsenal, Vila-real i Reial Madrid. Van descansar Iniesta, Mathieu i Piqué. En el seu lloc van entrar dos suplents -Bartra i Mathieu- i va debutar aquesta temporada a la Lliga el del planter Sergi Samper.

Va ??baixar una marxa el Barcelona i el Getafe va aconseguir, per fi, completar el primer xut entre els tres pals. Va ser Moi Gómez en el minut 60, que pocs minuts després va tenir el gol de l'honor amb un xut creuat que va passar prop del pal dret de Bravo.

Ja no es van veure més gols en una tarda plàcida en què el Barça va guanyar el seu dotzè partit consecutiu a la competició domèstica que, a l'espera que els seus perseguidors disputin els seus respectius partits, gaudeix d'un avantatge d'onze punts sobre l'Atlètic de Madrid i quinze respecte al Reial Madrid, segon i tercer, respectivament.

Una situació diametralment diferent de la del Getafe, que encadena nou partits sense conèixer la victòria i segueix sense desenganxar-se de l'amenaça del descens.