Quantcast

Un atropellament múltiple causa la mort a un ciclista a Pontevedra

El conductor que va atropellar un escamot de ciclistes a l'entrada del municipi de Pontevedra d'A Guarda és un octogenari i ha donat negatiu en les proves d'alcoholèmia i de drogues a què ha estat sotmès.

l'home, que és veí d'un dels municipis de la zona, conduïa un tot terreny quan es va produir l'atropellament múltiple en dur a terme una maniobra d'avançament. En un primer moment, va continuar la marxa, per la qual cosa es va interpretar que s'havia donat a la fuga, però l'home va parar en un restaurant proper, on va explicar el que va passar i va donar la veu d'alarma i va avisar la Policia Local d'a Guarda.

el greu sinistre va tenir lloc al punt quilomètric 43,500 de la carretera PO-552.

l'alcalde de a Guàrdia, Antonio Lomba, ha assenyalat que almenys dos dels ferits estan "molt greus" i ha confirmat que en el pilot de ciclistes anaven veïns de la zona, així com persones de Nigrán i Vigo.