Quantcast

L'actriu Nerea Barros: "Em van diagnosticar Zika al gener"

Tal com ha informat el Ministeri de Sanitat aquesta mateixa setmana, com o Nerea Barros, l'actriu, hi ha 37 casos més a casa nostra. Almenys que es coneguin. I aquesta mateixa setmana, l'actriu de 'L'Illa Mínima' ha volgut explicar que està en tractament per superar el virus que ha causat la major alarma sanitària dels últims mesos a tot el món.

L'actriu gallega, que actualment apareix la sèrie 'El Príncep', que emet Telecinco, es va contagiar en la seva visita a Colòmbia al novembre per assistir a la Mostra de Cinema Espanyol de Bogotà. < / span> "Em van picar 15 mosquits i un portava el Zika" ha explicat en una entrevista amb LOC.

Durant aquests més de tres mesos, la jove ha patit algunes en la convalescència pel virus : "És molt pesat, perquè et poses dolent i, quan sembla que t'has curat, torna" , ha explicat.

Com l'actriu és infermera de formació i va treballar durant anys, sap que la recuperació és lenta però segura i descriu la seva convalescència perfectament: "Sembla la grip, però et dóna una cosa fort. el que més crida l'atenció és que la primera vegada et surt un rash per tot el cos, que són granits, i et donen unes febres molt rares. No són molt altes, però et sents com si t'hagués passat un camió per a sobre. Després nàusees, diarrees … "

El pitjor de tot és que no hi ha tractament per a aquesta malaltia. Tan sols el temps i la constància