Quantcast

Fernando Alonso i Lara Álvarez trenquen la seva relació

El món va descobrir el festeig del pilot més important de la història a Espanya, l'asturià fernando Alonso i la maca periodista Lara Álvarz, per una fotografia en què apareixia ella a la festa de Ferrari, un ball al que va ser convidada d' honor de l'esportista. Era desembre de 2014. I des de llavors la relació que els ha unit va deixar disseminades un munt de fotos i trobades del seu amor a les xarxes socials. I és que e ren 1 deles parelles de moda al nostre país.

I segons publica El Mundo, precisament en aquest escenari, el de Twitter, fa unes poques setmanes es va poder observar que alguna cosa fallava en la parella. Arrencava el primer test a Barcelona per McLaren. Fernando Alonso sortia a Montmeló amb el MP4-31, i la jornada va ser bastant millor del que s'esperava. Però fora de les pista ningú va veure aparèixer a Lara. La presentadora estava de vacances. Tenia temps. I en aquest escenari sempre estava amb Alonso allà on ell estigués. Ja ningú més els ha vist junts. Ni s'han creuat un d'aquells missatges públics a manera de telepastiche amorós.

Així les coses, la imatge al pàdoc, sortint del motorhome de McLaren és la foto de l'últim moment en què la parella es dejhño fotografiar junts. I fins fa quatre dies ell ha estat a Oviedo i ella a Gijón, sense veure. Han canviat les seves fotos de perfil de WhatsApp. I com estan els nostres protagonistes? El cercle més proper als dos considera que "ho porten bé" . però sense ànim de tornar a intentar-ho …