Quantcast

Investiguen a César Millán, 'L'encantador de gossos', per crueltat animal

L'entrenador de gossos César Millán, conegut pel programa d' 'El encantador de gossos', està sent investigat per suposada crueltat animal. L'Agència de Control d'Animals de Los Angeles va rebre la trucada de diverses persones que van alertar de l'atac d'un bulldog francès a un porc, al qual fins i tot li va arrencar un tros de orej a durant l'emissió del programa César 911.

César Millán estava tractant de revertir el comportament violent d'un bulldog francès de nom Simon i va recórrer a l'ajuda de dos porcs per dur a terme part del seu entrenament. En un moment donat el ca surt corrent i s'abalança sobre un dels porcs arribant a mossegar en una de les orelles i provocant-li una ferida sagnant. Des de les xarxes socials i organitzacions de protecció d'animals es va instar la productora del programa a què informés de l'estat en què es trobava el porc , encara que no van rebre resposta.

Membres del Departament de Control d'Animals van visitar el passat 10 de març les instal·lacions canines en què César Millán posseeix una oficina per demanar informació sobre els fets.

Després de la polèmica suscitada, la cadena Nat Geo Wild, en la qual s'emet el programa, ha indicat a través d'un comunicat que gràcies al treball de César Millán amb Simon, el ca no va tenir de ser separat del seu amo o ser sacrificat ja que va aconseguir modificar la seva conducta agressiva. Servirà l'excusa?