Quantcast

Mor una estudiant en una baralla en un col·legi de Nicaragua

Cada vegada són més les baralles entre escolars que són gravades per algun dels seus companys i el vídeo acaba difonent-se per les xarxes socials. En aquest cas, una batussa va acabar amb la vida d'una estudiant d'un col·legi de Nicaragua , el vídeo ha estat recollit pel portal 'Minutouno'.

Com s'observa a la gravació, d'extrema duresa i que pot danyar sensibilitats, totes dues joves es propinen forts cops i cauen a terra. La morta es va colpejar fortament al cap i uns segons més tard va començar a convulsionar. És llavors quan alguns testimonis se n'adonen que la caiguda podria tenir greus conseqüències i van en el seu auxili .

La resta de companyes comencen a cridar preses del pànic en comprovar que la jove no reacciona als intents per reanimar-la.

Diversos vídeos que recullen el succés ja han estat eliminats de Youtube per infringir la seva 'política sobre contingut nociu o perillós'.

Pots veure la baralla que va acabar amb la vida de l'estudiant d'un col·legi de Nicaragua punxant aquí.