Quantcast

L'estrany cuixa d'una model revoluciona Instragram

La model Shanina Shaik ha publicat una sèrie de fotos en el seu perfil d'Instagram que no han deixat indiferent a ningú. El motiu? El estrany 'forat' que té en un dels seus cuixes , que no se sap molt bé a què es deu.

És innegable que l'australiana té una bellesa natural captivadora. No obstant això, després de la publicació d'aquesta foto, són molts els usuaris que apunten que la jove no és tan perfecta com sembla.

Què és ia què es deu l'estrany forat que té Shanina Shaik al cuixa? Es tracta d'un error de Photoshop, o simplement és que la cama és així, segons apunten la majoria de teories al respecte.

També hi ha molta gent que pensa que la forma que li fa la cama tan sols és conseqüència de la posi que la model ha adoptat en aquesta foto, hi ha altres que asseguren que es tracta d'una petita deformitat , o que fins i tot podria ser que li faltés algun os.

Per descomptat, aquestes últimes teories semblen bastant més complicades, però de moment la model no s'ha pronunciat al respecte.

A la foto podem veure a Shanina Shaik amb un banyador vermell de tall alt, amb el qual està clar que pot presumir de la seva increïble bon cos i els seus musculades cames. Això sí, el de la seva cuixa segueix sent tot un misteri … ¿S'ha de simplement a la posi?