Quantcast

Ana Fernández, protagonista de un videoclip con Adrián Roma

Ana Fernández ha tornat a recuperar el somriure al costat de Adrián Roma, cantant del grup Marlon. L'actriu sembla molt il·lusionada amb la seva nova relació, i sembla que tot marxa vent en popa entre ells. Tant, que ella s'ha convertit en la protagonista del seu últim videoclip.

L'actriu madrilenya protagonitza el vídeo del tema 'Fes amb mi el que vulguis' , en el qual surt al costat del seu nuvi, Adrián Roma. En les imatges es pot veure que entre tots dos salten espurnes, i la química és evident.

Per descomptat, la participació d'Ana Fernández en el videoclip de Marlon ha estat tota una sorpresa. Fins ahir mateix no se sabia res al respecte, fins que Adrián Roma va publicar un avançament del vídeo en els seus perfils de les xarxes socials.

En el vídeo, que es pot veure aquí , apareix la parella treballant junta per primera vegada. Durant el videoclip de 'Fes amb mi el que vulguis' Ana Fernández i Adrián Roma mostren una tremenda complicitat, ja sigui mentre fan boxa o mentre es mengen a petons. Per descomptat, ¡fan una parella preciosa!