Quantcast

Luis Enrique assegura que l'equip està millor que l'any passat

El tècnic blaugrana, Luis Enrique, s'ha mostrat convençut que l'equip acabarà en millors condicions que l'any passat. L'asturià s'ha referit no només a l'aspecte físic sinó també a les possibilitats que atresora n els seus jugadors d'assolir els títols.

Luis Enrique ha explicat que "el que queda per davant és molt estimulant i tots som conscients de que el que ve és el millor de la temporada ".

el Barça ha d'afrontar, en el millor dels casos, 17 partits. Si fos així jugaria la segona final de Champions consecutiva superades les eliminatòries de quarts de final i de semifinals . A l'equip li queden 10 partits d i lliga. Si guanya 7 i empata 1 d'aquestes trobades ja serà matemàticament campió de lliga. El primer d'aquests partits és demà davant el Getafe. Només Mascherano, sancionat per targetes, és baixa segura.

No s'esperen sorpreses en l'11 inicial a ot pogués ser que al centre del camp algun dels titulars, Busquets, Rakitic o Iniesta, descansessin pensant en el partit de dimecres davant Arsenal. La tornada dels vuitens de final de la Champions és un partit vital en què els blaugrana surten al camp amb dos gols de avantatge.

Luis Enrique ha explicat tambié n que veu difícil que a la lliga espanyola pugui produir-se un cas similars ra el que passa aquest any a la Premier Ligue. Un modest, Leicester, està liderant la competició i té grans opció és d'aconseguir el títol.

El tècnic assegura que és molt complicad o que fallessin els tres grans de la lliga espanyola i tragués el cap altre equip com va passar fa gairebé dues dècades amb el Deportivo.

Sobre la situació actual de l'equip el tècnic asturià ha reiterat que no pensa en el triplet sinó en guanyar cada partit que ha de jugar començant pel de demà amb el conjunt madrileny. Per a Luis Enrique no hi ha partits fàcils i el Getafe no serà una excepció.

A primera hora de demà dissabte l'equip s'entrenarà per acaba r de preparar aquest partit < / strong> corresponent a la 29ena jornada del campionat nacional de lliga.

Encara serà baixa Rafinha. La setmana que ve el hispanobrasiler podria rebre l'alta mèdica després de romandre sis mesos en el dic sec.