Quantcast

Justin Bieber i la germana de Kim Kardashian, pares per sorpresa?

Justin Bieber podria ser pare en els pròxims mesos . Segons ha revelat la revista 'Life & Style', el cantant canadenc hauria deixat embarassada a Kourtney Kardashian , la germana gran de la celebritie amb la qual suposadament havia acabat la seva relació sentimental fa un temps.

< p> la revista descarta completament que el pare del nadó sigui Scott Disick, actual parella de la germana de Kim Kardashian, sinó que una possible trobada en les últimes setmanes entre els dos hauria provocat dit desenllaç.

pel que sembla , Justin Bieber va decidir posar punt i final a la seva història d'amor amb Hailey Baldwin , cosa que no li va provocar cap pena i que va fer que a la festa posterior als Premis Grammy acudís a la recerca de la major de les Kardashian.

els presents asseguren que el cantant i Kourtney van estar molt junts aquesta nit , donant-se petons i abraçades, alguna cosa que ha fet pensar als mitjans de comunicació que la seva relació podria ser un fet i que Justin seria el pare del nadó que espera la jove.

No serà fins després de l'estiu quan es desvetlli la incògnita del possible filla de Kourtney Kardashian. Seguirem informant!