Quantcast

Emilio Aragón s'estrena a la producció teatral amb "Aire"

A partir del diumenge 3 d'abril p Odra veure a l'escenari del Teatre Victòria de Barcelona, ??l'espectacle "Aire", una innovadora proposta per a tots els públics amb tocs de teatre, ritme i molt d'humor q ue utilitza la música com a llenguatge universal.

la idea és d'Emilio Aragón i l'obra la dirigeix ??un dels component s del Tricicle, Paco Mir. < / strong>

Els protagonistes són la companyia Bovoj formada per Alejandro, Alonso, Gonzalo, Rodrigo i Punch Aragó . "Aire" estarà en cartell 08:00 úniques funcions, només els diumenges a partir del 3 d'abril i fins al 24 d'abril.

"Aire" és un espectacle que sorgeix de l'afany de risc, l'exploració i l'aventura dels cinc intèrprets que ha n nascut i s'han format interpretativa i musicalment alrededo r del món de la comèdia de l'art.

La companyia Bovoj, que significa ramat en esperant o, són cinc artistes que des de fa tres dècades romanen junts. Van començar des de molt petits trastejant amb la música, aprenent les tècniques de la commedia dell'arte amb els seus majors i rebent el millor d'aquesta herència.

Sempre junts, creixent i aprenent com un ramat ara han decidit fer un pas més enllà cap a la recerca de nous territoris i de nous llenguatges a través dels quals evolucionen . D'aquesta evolució neix "Aire", un muntatge arriscat i valent.

Fa mesos que van decidir obrir les portes i deixar que entrés l'aire, respirar en la seva essència per, des del més naïf i poètic al més sofisticat , buscar claus que diverteixin i emocionin.

Emilio Aragón s'inicia en la producció teatral amb aquest espectacle que a través de la música, la percussió i els efectes sonors va descobrint en clau d'humor la història de quatre personatges que es comuniquen amb música i sons que obtenen a partir dels més de 150 elements, entre instruments de joguines i objectes que utilitzen durant la funció

"Aire" és un espectacle per a tots els públics que fa ús de la música com a llenguatge universal. Amb una estètica cuidada i contemporània fa de la mús ica i del ritme seva proposta vital.