Quantcast

La companyia polonesa Lot amplia els vols Barcelona-Varsòvia

Des del proper 27 de març, la companyia polonesa Lot incrementarà la freqüència dels seus vols entre Varsòvia i Barcelona a 7 connexions setmanals. Lot ofereix, a través de Varsòvia, la possibilitat de viatjar a moltes destinacions a Polònia així com a Europa central i de l'Est .

A principis de gener Lot va reprendre els seus vols regulars entre Varsòvia i Barcelona. Actualment els passatgers tenen l'oportunitat de viatjar 4 vece sa la setmana en tots dos sentits.

Lot opera els seus vols a Barcelo na 7 vegades a la setmana amb moderns Embrear. Els vols surten de l'aeroport Chopin de Varsòvia a les 10.45 hores de dissabte a dijous i aterren a l'aeroport de Barcelona-el Prat a les 2 de la tarda. L'horari del vol de tornada des de Barcelona està programat a les 14.45 hores amb arribada a les 17.45 hores.

Els divendres s'ha establert un horari especi al que ofereix la possibilitat d'accedir des de Barcelona a les rutes de llarga distància a Amèrica o Àsia amb un ràpid i còmode trànsit al hub de Varsòvia.

Els avions Embrear que operen la ruta Varsòvia-Barcelona disposen de una espaiosa cabina i no tenen un seient central. Lot és l'única aerolíne al fet que opera des de l'aeroport de connexió de Varsòvia, oferint fins a tres classes de servei, ajustades a les necessitats i expectatives dels diferents passatgers de vols europeus de curt ràdio.

< p> Lot Bussiness Class significa ca tenir totes les prioritats a l'aeroport, accés a la sala VIP, servei personalitzat, menjar gourmet servida en vaixella de porcellana, begudes i el seient del costat lliure per a la comoditat del passatger.

Mentre que Lot Premium Economy Class ofereix facturació i embarcament prioritaris, excel lent menjar, begudes i seients situats a la part davantera del avi ó. Lot Economy class permet reserva de seient, aigua i un a xocolatina de cortesia a part d'una àmplia gamma de menjar i beguda de pagament.

Des de finals de març Lot augmentarà les seves freqüències durant la temporada estival en nombroses rutes, a més de Barcelona, ??i obrirà altres destinacions com Atenes, Járkov, Luxemburg, Ljubljana, Düsseldorf, Zuric, Zagreb, Erevan, Chisinau i Belgrad.

Els bitllets a aquestes destinacions ja estan disponibles en lot.com, a través d'aplicacions mòbils i en les agències de viatges a més de la central de reserves telefòniques.