Quantcast

El polèmic tuit de García Albiol sobre el 11M que va esborrar en uns minuts

Xavier García Albiol , líder del PP a Catalunya, ha incendiat Twitter després de publicar un controvertit tuit sobre el 11M , en el dia en què es compleixen 14 anys l'atemptat que va deixar 192 persones mortes a les estacions de rodalies de Madrid com Atocha, Santa Eugencia o El Pou.

l'exalcalde de Badalona pretenia realitzar un homenatge a les víctimes però va acabar apuntant un comentari que va encendre a les xarxes socials . "Tal dia com avui uns canalles van assassinar a 192 persones. Alguns els segueixen rient les gràcies " , escrivia el dirigent popular.

Diversos tuiters van caçar a Albiol amb aquest comentari velat, cosa que va provocar que el líder popular a Catalunya eliminés el tuit i publiqués un altre minuts més tard amb modificacions i molt menys polèmic que l'anterior. "Tal dia com avui uns canalles van assassinar a 192 persones. Sempre estarem al costat víctimes del terrorisme # 11-M", matisava.

@Albiol_XG Ha esborrat el tuit, però ha qdado clar q segueixen usant a víctimes com a arma política de barriada # 11M pic.twitter.com/LF49lCiTrB

LOLA 2.0 (@ NIEBLA75) 11 març 2016

Tal dia com avui uns canalles van assassinar a 192 persones. Sempre estarem al costat víctimes del terrorisme # 11-M pic.twitter.com/Ts9HkazBIp

Xavier García Albiol (@Albiol_XG) < a href = "https://twitter.com/Albiol_XG/status/708196215456858112"> 11 març 2016

Segons el PP de Catalunya, Albiol no va ser la persona que va escriure aquest tuit sinó que al·leguen que va poder ser el community manager del seu compte.

En aquest moment en què Albiol publicava tan incendiari tuit, Rajoy acudia per primera vegada a un acte institucional del 11M amb totes les associacions de víctimes, entre les que ha estat Pilar Manjón, molt crítica per com es ha oblidat a les víctimes de l'esmentat atemptat.