Quantcast

Tito, de 'Casats de primera vista', tronista de 'Myhyv'?

Tito , concursant de 'Casats a primera vista' , s'ha convertit en una de les grans sensacions de la segona temporada del programa d'Antena 3. 'El pitbull de Cadis 'va decidir abandonar el reality, de forma sorprenent, quan tot semblava indicar que el seu' matrimoni 'amb Cristina anava a seguir vigent.

El jove gaudeix del seu solteria lluny de la televisió, gaudint de la nit al costat de Jonathan, company de programa. No obstant això, segons publica 'Blasting News', Tito hauria decidit trobar l'amor … en un altre programa de televisió!

Pel que sembla, el gadità es troba en negociacions amb la productora de 'Dones i Homes i Viceversa' per incorporar-se com tronista al programa. Ni molt menys el seu fitxatge estaria confirmat però sembla bastant factible que compartís protagonisme amb Suso , concursant de 'GH 16'.

Serà realitat la incorporació d' 'El pitbull de Cadis' a 'Myhyv'? Si s'acaba produint, únicament quedaria per revelar qui seria la nova tronista després del més que segur abandonament de Ruth després de la seva enganxada amb Sofia, la guanyadora de l'última edició de 'Gran Hermano'.