Quantcast

Pilar Manjón, sobre els titellaires: "Han estat presos per un paper"

La presidenta de l' Associació 11M Víctimes del Terrorisme , Pilar Manjon , ha criticat aquest matí el "ús i abús del terme apologia del terrorisme ", en clara referència als titellaires, dels quals ha dit que " han estat presos per un paper " ja que " la ficció no és delicte ".

"ha estat un any complicat en llibertats i pluralitat" , ha denunciat Manjón a l'acte commemoratiu dels atemptats l'onze de març de 2004 celebrat a l'estació d'Atocha, organitzat pels sindicats CCOO, UGT i la Unió d'Actors i Actrius.

Ha recordat no només el cas dels titellaires, sinó els tuits polèmics del regidor d'Ara Madrid Guillermo Zapata sobre Irene Villa i lletres de cançons de grups com Escape o Def con Dos, als que, al seu parer, se'ls està aplicant la Llei Mordassa.

"la ficció no és delicte ia més la víctima dels tweets no ofèn perquè li agrada el de 'és una noia explosiva' ", ha assenyalat.

Manjón també ha criticat que en la seva opinió avui s'intenti amagar sota el Dia Europeu de les víctimes del Terrorisme "a les víctimes de l'11-M". "En aquest any electoral ha hagut centenars d'actes per a totes les víctimes del terrorisme i mai hem estat convidats" , ha afegit.

Pots llegir l'entrevista de Pilar Manjón per
aquí.