Quantcast

Un grup de dones acaba a cops de puny en un vol a Los Angeles

Un passatger que volava en el vol 141 de la companyia aèria Spirit Airlines entre les ciutats de Baltimore i Los Angeles va captar la monumental baralla entre un grup de dones que van acabar a cops de puny com a conseqüència del < strong> alt volum de la música que reproduïa un portàtil d'una de les implicades.

Pel que sembla, les hostesses i la resta de passatgers van demanar que es baixés el volum per no molestar les persones que volaven i intentaven agafar el son. La dona que escoltava la música va refusar aquesta petició del personal de vol i no va dubtar a agredir les persones que estaven al seu voltant .

Com es pot apreciar en les imatges, les dones, assegudes i dempeus, es propinen cops les unes a les altres, fins i tot estirades de cabells , provocant que el passadís central de l'avió quedés bloquejat durant un temps important.

Una vegada l'avió va aterrar a Los Angeles, la policia es va fer càrrec de les dones, que van ser interrogades per l'FBI . Quin xivarri!