Quantcast

Cas Yeremi Vargas: Busquen un home de 40 anys amb un Renault 5 blanc

La Guàrdia Civil està investigant una nova pista sobre el cas de la desaparició de Yeremi Vargas fa nou anys a Veïnat , a la localitat canària de Santa Lluïa de Tirajana. En concret, busquen a un home que tindria entre 30 i 40 anys que va estar al lloc dels fets aquells dies amb una gorra de beisbol i amb un cotxe Renault 5 Oasis de color blanc . Han demanat col·laboració ciutadana per localitzar-lo i determinar si podria tenir relació amb el cas.

La recerca del menor mai s'ha paralitzat i ara han obert aquesta nova línia d'investigació pel fet que diversos testimonis han confirmat que el cotxe va estar a la zona en la qual va desaparèixer el nen el 10 març 2007 . Demanen que es truqui al telèfon 928 32 04 00 si es té informació.

Es tractaria d'una de les pistes més importants des de fa nou anys després que no es prova la hipòtesi del grup de pederastes escocesos que havien estat a Gran Canària entre 2007 i 2008 tenia relació amb el cas de < strong> Yeremi Vargas .