Quantcast

Apareix la menor a la qual es buscab des de divendres a Getafe

La policia es va dirigir als pares al voltant de les 10 de la nit d'aquesta dijous per confirmar-los que la seva filla havia aparegut, després de la qual cosa va ser traslladada a l'Hospital Universitari de Getafe , on està sent sotmesa a un reconeixement, acompanyada per part de la seva família.

"Sembla que està bé" , ha manifestat l'amiga de la família, que manté contacte directe amb el resta dels parents de Bharti, que es troba esperant-a la Comissaria de Policia Nacional del municipi.

Els membres de la família de l'adolescent, segons han relatat fonts properes, es troben "expectants" ja que encara n o saben on ha aparegut la menor ni les circumstàncies que van propiciar la seva desaparició durant els últims sis dies , abans de decidir "quines accions emprenen" a partir d'ara. Rua ha explicat també que durant el dia d'avui s'ha produït "molt moviment" a la ciutat, amb accions policials encaminades a trobar a Bharti a "edificis buits" de la localitat.

Ahir, es va celebrar una concentració davant l'Ajuntament de Getafe en què van participar diversos centenars de persones i en què la mare de Bharti, Nines Marc, es va mostrar convençuda que la seva filla no s'havia absentat per voluntat pròpia i que algú la tenia "retinguda". "Ella pensa que tot el dolent li va passar a l'Índia i que aquí no li passarà res" , ha indicat la mare de l'adolescent, que va fer èmfasi en l'estreta relació que manté amb la seva família i en el seu escassetat de vincles d'amistat externs.

l'última informació que la família tenia del parador de la seva filla fins a la seva aparició la situava, segons el testimoni de la mare d'una companya de Bharti, a l'estació de Getafe Central, possiblement acompanyada de "una noia i dos o tres nois" , si bé la testimoni no ha pogut assegurar aquest punt.