Quantcast

GHVIP: Laura Camps i Dani Santos, nous concursants; Samira es queda fora

Terratrèmol a la casa de GH VIP on la sortida de Chjarlotte i l'arribada de dos nous concursants està cridada a revolucionar la convivència. Dani Santos va ser el primer dels candidats a entrar escollit per l'audiència a través de l'app del programa mitjançant votació. El noi de l'ocellet, que no té pèls a la llengua , promet donar molt de joc mentre duri la seva estada a l'escassa. Potser per això el públic no ha dubtat a que era el concursant adequat.

Més ajustada ha estat la victòria de Laura Camps sobre Samira; però, serà l'ex guanyadora de GH qui finalment entre d'Guadalix. Tot un respir per a algunes persones, com Ylenia, però una decepció per als concursants masculins de la casa: el escotazo que lluïa els feia difícil mirar a una altra banda. Tant, que Carlos Lozano la va rebre són un sonat " Bon dia, guapíssima ". Qui no es va sentir ben rebuda va ser Laura Camps: " Heu cara que no us agradat la meva entrada " .

D'altra banda l'audiència va decidir també entre els nominats ahir a la nit: Charlotte, Laura Matarmoros, Carlos Lozano i Rappel. Amb el 45% dels vots finalment ha estat Charlotte qui ha hagut d'abandonar la casa … perseguida per descomptat per la broma de mal gust del raspall de dents a la caca.